Σεισμοσ Κρήτη / Κρήτη: Έκλεψε χρήματα και... 233 κιλά ελαιόλαδο! - Ειδήσεις : Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού.

Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. Εκατοντάδες νεκροί από τον σεισμό των 7,2 ρίχτερ. 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. «είναι ένας σεισμός της τάξης του 6 ο οποίος έγινε πριν λίγη ώρα στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, αν θυμάστε εκεί είχαμε σεισμική δραστηριότητα .

Νεκρός είναι ένας εργάτης στο αρκαλοχώρι κρήτης έπειτα από τον σεισμό 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε στο νησί. Î
Î"αϊδουρονήσι: Ένας κρυμμένος εξωτικός παράδεισος στην άκρη from www.newsit.gr
Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή του ηράκλειου κρήτης. Εκατοντάδες νεκροί από τον σεισμό των 7,2 ρίχτερ. «είναι ένας σεισμός της τάξης του 6 ο οποίος έγινε πριν λίγη ώρα στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, αν θυμάστε εκεί είχαμε σεισμική δραστηριότητα . Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη.

Εκατοντάδες νεκροί από τον σεισμό των 7,2 ρίχτερ.

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Νεκρός είναι ένας εργάτης στο αρκαλοχώρι κρήτης έπειτα από τον σεισμό 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε στο νησί. «είναι ένας σεισμός της τάξης του 6 ο οποίος έγινε πριν λίγη ώρα στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, αν θυμάστε εκεί είχαμε σεισμική δραστηριότητα . Εκατοντάδες νεκροί από τον σεισμό των 7,2 ρίχτερ. Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή του ηράκλειου κρήτης. Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη.

Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. Εκατοντάδες νεκροί από τον σεισμό των 7,2 ρίχτερ. Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Νεκρός είναι ένας εργάτης στο αρκαλοχώρι κρήτης έπειτα από τον σεισμό 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε στο νησί.

Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!! | TASTV.gr | Τα νέα της Πέλλας LIVE
ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!! | TASTV.gr | Τα νέα της Πέλλας LIVE from www.tastv.gr
Νεκρός είναι ένας εργάτης στο αρκαλοχώρι κρήτης έπειτα από τον σεισμό 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε στο νησί. Εκατοντάδες νεκροί από τον σεισμό των 7,2 ρίχτερ. Της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή του ηράκλειου κρήτης. Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη.

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη.

Της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή του ηράκλειου κρήτης. Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη. Νεκρός είναι ένας εργάτης στο αρκαλοχώρι κρήτης έπειτα από τον σεισμό 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε στο νησί. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Εκατοντάδες νεκροί από τον σεισμό των 7,2 ρίχτερ. «είναι ένας σεισμός της τάξης του 6 ο οποίος έγινε πριν λίγη ώρα στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, αν θυμάστε εκεί είχαμε σεισμική δραστηριότητα .

«είναι ένας σεισμός της τάξης του 6 ο οποίος έγινε πριν λίγη ώρα στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, αν θυμάστε εκεί είχαμε σεισμική δραστηριότητα . Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη.

Της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή του ηράκλειου κρήτης. Συγκλονιστικό: Î'ποκρυπτογραφήθηκαν σύμβολα της γραμμικής Î'
Συγκλονιστικό: Î'ποκρυπτογραφήθηκαν σύμβολα της γραμμικής Î' from www.newsit.gr
«είναι ένας σεισμός της τάξης του 6 ο οποίος έγινε πριν λίγη ώρα στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, αν θυμάστε εκεί είχαμε σεισμική δραστηριότητα . Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη. Της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή του ηράκλειου κρήτης. Εκατοντάδες νεκροί από τον σεισμό των 7,2 ρίχτερ. 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Νεκρός είναι ένας εργάτης στο αρκαλοχώρι κρήτης έπειτα από τον σεισμό 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε στο νησί. Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη.

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη.

Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού. Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. «είναι ένας σεισμός της τάξης του 6 ο οποίος έγινε πριν λίγη ώρα στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, αν θυμάστε εκεί είχαμε σεισμική δραστηριότητα . 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ είχε ο σεισμός που ξύπνησε τη νύχτα τους κατοίκους στην κρήτη. Εκατοντάδες νεκροί από τον σεισμό των 7,2 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη. Νεκρός είναι ένας εργάτης στο αρκαλοχώρι κρήτης έπειτα από τον σεισμό 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε στο νησί. Ανησυχία επικρατεί στην κρήτη μετά την φονική σεισμική δόνηση των 5,8 ρίχτερ που «χτύπησε» το αρκαλοχώρι ηρακλείου και είχε σαν συνέπεια να . Της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή του ηράκλειου κρήτης. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη.

Σεισμοσ Κρήτη / Κρήτη: Έκλεψε χρήματα και... 233 κιλά ελαιόλαδο! - Ειδήσεις : Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν στην «καρδιά» του νομού ηρακλείου της κρήτης, την ώρα της εκδήλωσης του ισχυρού σεισμού.. Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Εκατοντάδες νεκροί από τον σεισμό των 7,2 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:17π.μ στη νοτιοανατολική κρήτη. «είναι ένας σεισμός της τάξης του 6 ο οποίος έγινε πριν λίγη ώρα στην περιοχή του αρκαλοχωρίου, αν θυμάστε εκεί είχαμε σεισμική δραστηριότητα . Της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή του ηράκλειου κρήτης.